Training Conversie-optimalisatie

Ook een training conversie-optimalisatie volgen?

Wanneer je voor het eerst in je leven een website hebt gemaakt voor je bedrijf zal je er achter komen dat het lastig is om de bezoekers aan te zetten tot het maken van bepaalde acties. Het enkele feit dat er mensen op je site zijn gekomen betekent nog niet dat je klaar bent. Je moet er namelijk alles aan doen om jouw conversie te verhogen. Nu zijn er een aantal grote fouten die vaak gemaakt worden als het aankomt op de conversie, grote kans dat ook jij enkele van deze fouten zal maken. Door te kiezen voor onze training conversie-optimalisatie ben je in staat om deze valkuilen te herkennen en om de conversie tot in de perfectie te regelen.

 

Wat is een training conversie-optimalisatie?

Goed, laten we maar eens beginnen bij het begin. Wat is een training conversie-optimalisatie precies? Tijdens de training conversie-optimalisatie zal je leren wat er allemaal komt kijken bij de conversie. Je zal leren dat het niet zomaar een trucje is wat je even snel kunt toepassen. Het is daarentegen een heel proces wat onder handen moet worden genomen. Zo moet je zorgen voor een goed onderzoek, een professionele analyse en voor de optimalisatie zelf. Tijdens de training krijg je alle handvaten die je nodig hebt om iedere stap van dit proces goed aan te pakken. De training bestaat uit een hele hoop onderwerpen. Er wordt uiteraard een kwantitatief en een kwalitatief onderzoek gedaan. Naast deze onderzoeken ga je aan de slag met analyses en leer je hoe je bepaalde A/B testen kunt uitoefenen.

 

De voordelen van de training

Wellicht dat je rondloop met de vraag wat het voordeel is van de cursus. Kun je dit niet gewoon zelf leren? Dit is helaas niet zo, er komt namelijk ontzettend veel kijken bij de conversie. Wanneer je zonder enige voorkennis zelf probeert om veranderingen door te voeren zal je er achter komen dat het niet bepaald makkelijk zal zijn. Kies je ervoor om onze training te volgen dan weet je zeker dat ook jij de volgende resultaten zal boeken:

  • Je kunt een plan van aanpak opstellen voor het onder handen nemen van de conversie
  • Je weet waar jouw site verbetering kan hebben en waar het al goed gaat
  • Je bent in staat om content te optimaliseren om te zorgen voor maximale conversie
  • Je kunt via Google Analytics zien wat voor data je kunt gebruiken binnen het bedrijf
  • Je bent bewust van de technieken om de aandacht van de bezoeker te pakken

Door te kiezen voor een training conversie-optimalisatie ben je in staat om jouw site naar het volgende niveau te tillen. De kennis die je opdoet zal ervoor zorgen dat je weet waar de zwaktes liggen van jouw site. Dankzij de nieuwe vaardigheden heb je alle kennis van pacht om deze zwaktepunten om te toveren tot iets nieuws. Voor je het weet ben ook jij in staat om de conversie aanzienlijk te verhogen binnen het bedrijf.

 

De prijs voor de training is € 495,00 per persoon.

Deze training kan ook in-company worden gegeven.

Op alle trainingen is 0% BTW van toepassing.

 

[wpforms id=”7333″]