INHAAKKALENDER 2020

Wat is een inhaakkalender nou precies? Het woord zegt het eigenlijk al, een kalender waar je dagen op kunt vinden waar je op kunt inhaken. Dit kan zeer handig zijn wanneer je sociale media uitingen moet creëren en even inspiratieloos bent.

 

Het gebruik van een inhaakkalender

Er is bijna elke dag wel een gebeurtenis die deze dag speciaal maakt, maar niet elke gebeurtenis past bij jouw organisatie. Bekijk welke inhakers voor jouw organisatie belangrijk zijn, of waar jouw doelgroep in geïnteresseerd kan zijn.

Doordat het organische bereik van berichten op social media laag ligt, is het ook handig om in te spelen op actualiteiten, hierdoor kan jouw organisatie zonder al te veel moeite een graantje mee pikken.

 

Creativiteit & Originaliteit

Zoals in onze inhaakkalender is te zien, zijn er veel dagen waar je op kunt inspelen, het lijkt vanzelfsprekend om voor de belangrijkste feestdagen te gaan, maar dit is zeker niet altijd waar. Je hebt een grote kans dat er op speciale dagen veel bedrijven zullen toeslaan, zorg er daarom voor dat je je creativiteit laat zien en speel juist in op de iets onbekendere dagen!

 

Een voorbeeld hiervan is onze post die inspeelt op de kortste dag van het jaar. We wilden deze dag stilstaan bij het onderwerp duurzaamheid, door allemaal in onze dikste en warmste kersttruien naar het werk te gaan. Hiermee konden we op een luchtige manier het onderwerp duurzaamheid aan de aandacht brengen.

 

Wees tijdig

Een van de belangrijkste punten, is wel het op tijd bedenken op welke dagen je wilt inhaken. Op deze manier heb je alle tijd om goede en creatieve content te bedenken waarmee je je doelgroep helemaal kunt inpakken.

 

De Both Social Inhaakkalender 2020

Vind jij het soms lastig om inspiratie op te doen voor goede content? Met de Both Social inhaakkalender is dat vanaf nu verleden tijd! Wij hebben de meest interessante, informatieve en grappige momenten voor jou in één kalender gezet. Zo kan je succesvol inhaken en tijdig op evenementen inspelen.

 

Zorg dat je geen moment mist en download hem nu gratis via de mail!

 

Inhaakkalender


Download hier onze inhaakkalender

Stuur de download link naar::

Ik bevestig dat ik het privacybeleid heb gelezen en ermee akkoord ga.