INHAAKKALENDER 2021

  • Home
  • INHAAKKALENDER 2021

Wat is een inhaakkalender nou precies? Het woord zegt het eigenlijk al, een kalender waar je dagen op kunt vinden waar je op kunt inhaken. Dit kan zeer handig zijn wanneer je sociale media uitingen moet creëren en even inspiratieloos bent.

 

Het gebruik van een inhaakkalender

Er is bijna elke dag wel een gebeurtenis die een dag speciaal maakt, maar niet elke gebeurtenis past bij jouw organisatie. Bekijk welke inhakers voor jouw organisatie belangrijk zijn, of waar jouw doelgroep in geïnteresseerd kan zijn.

Doordat het organische bereik van berichten op social media laag ligt, is het ook handig om in te spelen op actualiteiten, hierdoor kan jouw organisatie zonder al te veel moeite een graantje mee pikken.

 

Creativiteit & Originaliteit

Zoals in onze inhaakkalender is te zien, zijn er veel dagen waar je op kunt inspelen. Het lijkt vanzelfsprekend om voor de belangrijkste feestdagen te gaan, maar dit is zeker niet altijd waar. Je hebt een grote kans dat er op speciale dagen veel bedrijven zullen toeslaan, zorg er daarom voor dat je je creativiteit laat zien en speel juist in op de iets onbekendere dagen! Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat je nooit een post op die belangrijke dagen kan plaatsen. Soms kan er een uitzondering zijn waardoor je júíst op deze dagen een post wil plaatsen!

 

Een voorbeeld hiervan is onze post die inspeelt op de (toendertijd) aankomende somberdere feestdagen. We wilden deze keer stilstaan bij de kerst, een dag waarop je traditioneel samenkomt, maar dat nu niet mogelijk was i.v.m. alle maatregelen en adviezen. Om toch de mensen een beetje een hart onder de riem te steken, gingen we in onze kersttruien naar het werk, en namen we een foto. Hiermee konden we laten zien dat we ondanks alle Corona-maatregelen nog sterk blijven als team.

 

Wees goed op tijd

Een van de belangrijkste punten is wel: het op tijd bedenken op welke dagen je wilt inhaken. Op deze manier heb je alle tijd om goede en creatieve content te bedenken waarmee je je doelgroep helemaal kunt inpakken. Dit kun je doen door, je raadt het al: een inhaakkalender. Laten wij er nou net een hebben gemaakt die je kunt gebruiken!

 

De Both Social Inhaakkalender 2021

Vind jij het soms lastig om inspiratie op te doen voor goede content? Of weet je niet wat er allemaal voor inhaak dagen zijn? Met de Both Social inhaakkalender is dat vanaf nu verleden tijd! Wij hebben de meest interessante, informatieve en grappige momenten voor jou in één kalender gezet. Zo kan je succesvol inhaken en tijdig op evenementen inspelen.

 

Zorg dat je geen moment mist en download hem nu gratis via de mail!

 

[download_after_email id=”9251″]