Online Strategie

  • Home
  • Online Strategie

Online strategie

Het woord strategie stamt uit de oudheid. Het is een samenvoeging van de Griekse termen ‘stratos’, dat leger betekent en ‘agein’, dat leiden of leiding geven betekent. De vroegere definitie van strategie is dan ook ‘het slim inzetten van het leger om de oorlog te winnen’. Tegenwoordig houdt het kortweg in: een plan om uw doel te bereiken. Tegenwoordig spreken we daarom over een online strategie om via online doelen te bereiken.

Waar staat uw organisatie voor? Wat zijn uw doelen? Op welke doelgroep gaat u zich richten? Aan de hand van ons wetenschappelijk gevalideerde online strategy canvas leggen wij de basis voor een gepersonaliseerde online marketingstrategie. Dit doen wij op basis van uw wensen. Het online strategy canvas is een model bestaande uit drie onderdelen: engage, enable en evaluate.

 

De uitkomsten geven een beeld van interne organisatie als externe doelen. Zo geeft het model een beeld van wie u wilt bereiken met welke doelen, tot wie welke taken op zich neemt. Ook wordt het evalueren van de resultaten meegenomen in het model. Het online strategy canvas is een wetenschappelijk erkend model, door ons ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit Twente en Saxion University of Applied Science.

Dit is ook uitgebracht in een boek, deze kunt u hier downloaden: https://digitalfuturecommunity.com/

 

De uitkomsten van het online strategy canvas vertalen wij door naar een pakkend en praktisch online plan welke direct te implementeren is. Zo streven wij naar maximale impact bij uw doelgroep. Op die manier heeft u helder hoe u online de maximale resultaten bereikt.

 

Benieuwd geworden naar onze engagement strategie? Of een keer een kop koffie drinken om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact met ons op.

 

 

 

Wilt u weten hoe uw organisatie een succesvolle online strategie kan inzetten? Neem dan nu contact met ons op!

[wpforms id=”7330″]