Over Both Social

Both Social uit Deventer is specialist in social media en online media. Wij willen dat onze klanten succesvol zijn met online media, door dit verantwoord en menselijk in te zetten. Wij doen dit door onze klanten te informeren, op te leiden, te begeleiden en te adviseren over social media en hoe zij dit het beste kunnen inzetten. Als kennispartner – met een achtergrond in communicatie en marketing – zijn wij in staat organisaties verder te helpen met hun online media communicatie.

Both Social is ontstaan in 2009 als spin-off bedrijf van de Universiteit Twente. Menno Both, MSc. is oprichter en eigenaar. Both Social is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een social media professional met klanten in profit en non-profit, in B2B, B2G en B2C.

Missie & Visie

Sinds het begin van de digitale revolutie verandert de wereld in rap tempo om ons heen. Organisaties veranderen – al dan niet bewust – van gesloten en afdeling gestuurd naar open en klant gestuurd. ‘Kennis is macht’ is niet meer het credo, maar kennis delen is het nieuwe handelen. Zender gestuurde marketing en communicatie gericht op specifieke klantprofielen maakt plaats voor de dialoog met de individuele klant en gebruikers. Social media is de katalysator bij al deze ontwikkelingen vanwege de omvang, openheid en snelheid van dit fenomeen.

Onze missie is ervoor te zorgen dat organisaties zelf met dit proces leren omgaan en social media kunnen inzetten voor de eigen doelen. Dit doen we door het coachen van organisaties op het gebied van social media tijdens dit veranderproces. Dit doen we altijd samen met de opdrachtgever en o.b.v. wederzijds vertrouwen.

Hieronder leggen wij ons beleid op basis van de SDG.

 

People

Bij het aannamebeleid van Both Social kijken wij als eerste of dit werk kan worden ingevuld met mensen uit het doelgroepregister. Oftewel, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en specifiek met een beperking.

 

Planet

Continue gaat onze aandacht uit naar seculair ondernemen. Dit houdt in dat wij bij alles wat wij aan moeten schaffen kijken of dit niet vanuit tweedehands middelen ingevuld kan worden.

 

Profit                                                                                                                  

Een deel van een onze winst gaat naar stichtingen. Hiermee wordt geinvesteerd in jongeren die een bepaalde problematiek met zich meedragen, zodat zij zich uiteindelijk weer kunnen handhaven in het dagelijks leven. Denk hierbij aan investeringen in opleidingen, werktraject en stages.

team_image

Menno Both

Oprichter

Menno is de oprichter van Both Social. Hij zorgt ervoor dat er samen met de klant een strategie ontwikkeld wordt waarmee online stappen gezet kunnen worden. Om up to date te blijven werkt hij samen met verschillende universiteiten (o.a. Universiteit van Twente) aan onderzoeksprogramma’s. Daarnaast is hij 1 dag in de week aan Saxion University of Applied Science verbonden. Menno is mede auteur van het boek 'Digital Future'. In zijn vrije tijd zwemt hij en zorgt ervoor dat jongeren met elkaar in dialoog gaan over de digitale impact van online strategieën.

team_image

Maruchi van 't Veen

Online Marketeer

Maruchi is onze specialist als het aankomt op websites. Zij maakt en beheert verschillende sites voor klanten, waaronder ook onze eigen site.

team_image

Damla Unal

Online Marketeer

Damla is een veelzijdige duizendpoot. Damla houdt zich binnen Both Social bezig met online adverteren, social media en het opmaken van online uitingen. Ook in haar vrije tijd is ze nog steeds druk met het vakgebied. Wellicht heb je Damla al eens als fotograaf gezien in de natuur of een van haar uitingen die zij maakt als vrijwilliger.