Over Both Social

Both Social uit Deventer is specialist in social media en online media. Wij willen dat onze klanten succesvol zijn met online media, door dit verantwoord en menselijk in te zetten. Wij doen dit door onze klanten te informeren, op te leiden, te begeleiden en te adviseren over social media en hoe zij dit het beste kunnen inzetten. Als kennispartner – met een achtergrond in communicatie en marketing – zijn wij in staat organisaties verder te helpen met hun online media communicatie.

Both Social is ontstaan in 2009 als spin-off bedrijf van de Universiteit Twente. Menno Both, MSc. is oprichter en eigenaar. Both Social is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een social media professional met klanten in profit en non-profit, in B2B, B2G en B2C.

Missie & Visie

Sinds het begin van de digitale revolutie verandert de wereld in rap tempo om ons heen. Organisaties veranderen – al dan niet bewust – van gesloten en afdeling gestuurd naar open en klant gestuurd. ‘Kennis is macht’ is niet meer het credo, maar kennis delen is het nieuwe handelen. Zender gestuurde marketing en communicatie gericht op specifieke klantprofielen maakt plaats voor de dialoog met de individuele klant en gebruikers. Social media is de katalysator bij al deze ontwikkelingen vanwege de omvang, openheid en snelheid van dit fenomeen.

Onze missie is ervoor te zorgen dat organisaties zelf met dit proces leren omgaan en social media kunnen inzetten voor de eigen doelen. Dit doen we door het coachen van organisaties op het gebied van social media tijdens dit veranderproces. Dit doen we altijd samen met de opdrachtgever en o.b.v. wederzijds vertrouwen.

Social Media Strategy Canvas

Het Social Media Strategy Canvas, dat Both Social samen met de Universiteit Twente en Saxion University of Applied  Sciences  heeft ontwikkeld,  wordt gebruikt als basis bij het opstellen van een passende social media strategie.
In het canvas beschrijven we samen met de klant waarom, voor wie, met welke boodschap en via welke kanalen de klant social media gaat inzetten (Engage),  wat er nodig is om de gewenste resultaten te behalen (Enable) en hoe de gestelde doelen meten en monitoren (Evaluate).
Het ingevulde canvas is de basis van waaruit de klant zelf aan de slag gaat en uiteraard nog kan terugvallen op ons team bij het behalen van de social media doelstellingen.

 

team_image

Menno Both

CEO

Menno Both is oprichter en CEO van Both Social, en geeft trainingen op kantoor en bij klanten

team_image

Maruchi van 't Veen

Online Marketeer

Maruchi is onze specialist als het aankomt op websites. Zij maakt en beheert verschillende sites voor klanten, waaronder ook onze eigen site.

team_image

Damla Unal

Online Marketeer

Mijn naam is Damla en sinds kort ben ik een deel van het ijzersterke team van Both Social. Ik verzorg voor verschillende klanten hun social media.