Social media blogs en blogging

  • Home
  • Social media blogs en blogging

Both Social blogt regelmatig over social media, online trends, ontwikkelingen en tips & tricks. Hieronder vindt u de blogs van de afgelopen jaren terug.

1 Comment

  • oktober 14, 2016

    De Klup Van Sefen – Talita Olthuis

    […] Door het schrijven actief bij te houden verbeter ik mijzelf dagelijks een klein beetje. Inmiddels kan ik zeggen dat ik foutloos Nederlands kan en creatief ben met taal. Ik heb meerdere columns geschreven, veel websites van bedrijven ingericht en meerdere nieuwsbrieven geschreven (en vormgegeven) voor deze zelfde bedrijven. Daarnaast houd ik actief de social media content bij voor verschillende organisaties, zowel Nederlands als Engels. Veel van deze organisaties zijn gericht op vastgoed, of business-to-business. Wekelijks schrijf ik een blog voor Both Social, een social media kantoor. Deze zijn hier te vinden. ¬† […]

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *