Social media marketing

  • Home
  • Social media marketing

Gewoon beginnen met social media is niet moeilijk. Het gericht starten op social media en succesvol social media marketing bedrijven is een stuk lastiger. Toch hebben veel organisaties vaak de neiging om hun doelen te negeren en maar te beginnen op de verschillende social media kanalen. Het is niet vreemd dat er daardoor een groot verschil ontstaat tussen de doelen van de organisatie en de resultaten die social media marketing opleveren.

Door de werking van sociale media hebben organisaties niet meer de macht om hun merk volledig zelf te beïnvloeden. De merkperceptie wordt vooral bepaald door klanten en gebruikers. Bedrijven hebben nog wel invloed op het vertrouwen. Als klanten een bedrijf niet vertrouwen is uw merk kansloos verloren. Vertrouwen ze u wel, dan kunnen ze als merkambassadeurs van enorme waarde zijn. Dit vertrouwen bouwt u op door authenticiteit en transparantie in alle communicatie in social media.

Maandelijks onderhoud

Social media marketing is een mix van mogelijkheden, platforms, doelgroepen, regels en etiquette in het social media landschap. Hiermee doelgericht en succesvol om te gaan vergt veel kennis en expertise. Both social heeft deze kennis en ervaring in het effectief inzetten van social media vanuit verschillende marketing oogpunten. Al jaren verzorgen wij de social media content en blogposts voor onze klanten. In welke precieze vorm wij dit gieten, wordt vooraf altijd met u overlegd. Alleen wekelijks een Facebookberichtje? Of meerdere keren per week op al uw kanalen berichten posten, in combinatie met een blog? Alles is mogelijk bij ons.

Rapportage

Aan het eind van iedere maand leveren wij bij u een rapportage op met daarin de resultaten van de content marketing. Zo ziet u in een oogopslag wat het effect is van de door ons ingezette middelen. Ook worden de punten waaraan gewerkt moet worden zichtbaar. Aan het eind van een rapportage wordt dan altijd een plan opgesteld voor de daaropvolgende periode. Zo blijven we het succes haarfijn in de gaten houden.

 

Wilt u weten hoe uw organisatie social media succesvol kan inzetten? Neem dan nu contact met ons op!

[wpforms id=”7330″]

 

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *