Facebook marketing

’s Werelds grootste sociale netwerk Facebook is niet meer weg te denken in de online marketing strategie van iedere organisatie. Het is zeer aantrekkelijk om de interactie aan te gaan met Facebookgebruikers via een Facebookpagina. Maar hoe maak je Facebook marketing tot een succes?

Facebook campagnes waarmee fans en potentiële fans worden bereikt, zijn essentieel als onderdeel van Facebook marketing. Onderzoek wijst uit dat met name bij consumenten meer online engagement met een bepaald merk op Facebook, leidt tot meer commitment met dat merk, meer koopintentie en een sterker community-gevoel. Maar wat vertel je over welk onderwerp? En hoe vertel je dat zodat er interactie komt met fans en nieuwe fans? 

Met Facebook marketing kun je een enorm bereik creëren.
Met Facebook campagnes kun je een enorm bereik creëren. Een leuke bedrijfspagina is echter niet voldoende. Om Facebook marketing effectief en efficiënt uit te voeren, is naast kennis en expertise, een goede strategie een vereiste. Maar hoe doet u dit? Both social heeft hiervoor 2 oplossingen:

  1. De social coaches van Both Social helpen en begeleiden u 1-op-1 bij het opzetten én uitvoeren van een gedegen Facebook marketing strategie. U houdt de regie zelf in handen en maakt optimaal gebruik van de kennis en kunde van onze coaches.
  2. U volgt een van onze social media cursussen waarna u zelf uw Facebook marketing strategie kunt bepalen en aansluitend kunt uitvoeren. Uiteraard kunt u alsnog een social coach inschakelen wanneer u daar behoefte aan heeft.

Hoe dan ook, de social coaches van Both Social helpen u om Facebook Marketing succesvol in te zetten. Neem contact op met de coaches van Both Social, we maken graag een afspraak om te vertellen wat we voor u kunnen betekenen.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *