Twitter marketing

Twitter marketing is voor verschillende organisaties vast onderdeel van de complete marketing- en communicatiemix. De kracht van microblogging tool Twitter zit ‘m in de eenvoud, authenticiteit en transparantie. Twitter is goed te gebruiken voor het verspreiden van interessante en actuele vluchtige content. Entertainment van het netwerk, snel verspreiden van nieuws, leggen en onderhouden van contacten, promotie van organisatie, producten en diensten.

Twitter marketing kan gebruikt worden om makkelijk contact met de doelgroep te onderhouden en naamsbekendheid te verkrijgen. Een bedrijf kun je ook menselijk gezicht geven op Twitter. Je kunt twitteren over de markt, de werknemers, producten en zelfs over concurrenten. Zolang men andere twitteraars kan blijven betrekken, zijn dat potentiële ambassadeurs.

Het succesvol inzetten van Twitter marketing gaat verder dan het bedenken van een leuke Twittercampagne. Het vereist kennis en expertise en de juiste dosis ervaring om Twitter succesvol in te zetten bij uw marketingcommunicatie. Maar waar begint u? Both social heeft hiervoor 2 oplossingen:

  1. De social coaches van Both social helpen en begeleiden u 1-op-1 bij het opzetten én uitvoeren van een gedegen Twitter marketing strategie. U houdt de regie zelf in handen en maakt optimaal gebruik van de kennis en kunde van onze coaches.
  2. U volgt een van onze social media trainingen waarna u zelf uw Twitter marketing strategie kunt bepalen en aansluitend kunt uitvoeren. Uiteraard kunt u ten alle tijden een social coach inschakelen wanneer u daar behoefte aan heeft.

Hoe dan ook, de social coaches van Both Social helpen en begeleiden u om Twitter Marketing succesvol in te zetten. Neem contact op met de coaches van Both social, we maken graag een afspraak om te vertellen wat we voor u kunnen betekenen.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *