Social media training Amsterdam

  • Home
  • Social media training Amsterdam

Op zoek naar een social media trainer in de regio Amsterdam? Both Social heeft jarenlange ervaring met het geven van InCompany trainingen over social media.

 

InCompany trainingen Amsterdam
Both Social geeft regelmatig social media trainingen, social media workshops en social media masterclasses in Amsterdam.Hiervoor hoeft u Amsterdam niet meer uit. We maken graag een afspraak om u te bezoeken en de training kan ook gewoon bij u op locatie worden gegeven. Maak vandaag nog een afspraak.

Online media training niveau Amsterdam

De online media trainingen zijn er voor ieder niveau en toepasbaar op bijna elk denkbare branche. In overleg met Both Social wordt elke training aangepast aan het niveau en de kennis van de deelnemers. Naast dat er tijdens de trainingen veel aandacht zal zijn voor theorie, komen ook best practices, praktijkoefeningen en specifieke vragen van uw bedrijf of organisatie langs. Op die manier zijn de kennis en vaardigheden die tijdens de trainingen worden opgedaan direct toepasbaar in de praktijk.

Er zijn trainingen beschikbaar voor zowel beginnende als gevorderde social media gebruikers.  Er wordt gewerkt in kleine groepen zodat iedere deelnemer voldoende mogelijkheden krijgt tot het stellen van vragen.  Omdat gewerkt wordt op locatie bij de klant werken deelnemers binnen een vertrouwde omgeving en met eigen middelen aan hun vaardigheden op het gebied van social media.

Met de InCompany trainingen van Both Social bieden we elke organisatie een breed scala aan dynamische, interactieve trainingssessies, die direct bijdragen aan uw specifieke doelstellingen op het gebied van social media.

[wpforms id=”7330″]

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *