Workshop: In zeven stappen naar een social media strategie

Facebook, Instagram en LinkedIn krijgen in korte tijd veel nieuwe leden. Over de kracht van social media is iedereen het wel eens. Een social media strategie ontwikkelen is moeilijker.  In samenwerking met professoren van Saxion Hogescholen en de Universiteit Twente heeft Both Social een praktisch model ontwikkeld om in 7 stappen tot een social media strategie te komen.  Het is inmiddels getoetst bij veel organisaties, zowel groot als klein, en leidt gegarandeerd tot succes.

Inhoud 

Aan de hand van de zeven stappen ontwikkel je je eigen social media strategie. Bij iedere stap krijg je uitleg, praktische voorbeelden en tips. Je doorgrond de informatie en doordat er veel ruimte is om vragen te stellen en cases in te brengen, maak je de theorie eigen.

Na de workshop weet je je social media strategisch in te zetten, naar wie, hoe en wat je communiceert, en met welk doel. Je kunt je inzet monitoren, evalueren en doelen bijstellen. In een korte tijd leer je veel ben je in staat een groter publiek te bereiken.

Programma 

Deel 1:  Achtergrond van social media
Deel 2:  Social media strategie model

Doelgroep

Deze workshop is met name bedoeld voor leden van het management, communicatiemanagers, en communicatie- en/of marketingmedewerkers.

Voorwaarden

Voor deze workshop is enige basiskennis van de grootste social media kanalen Facebook, Twitter en LinkedIn een pré (maar niet vereist).

Mark LuftReferentie
“Menno has shown again that he understands how to connect business modeling and social media. Smart presentation! A real social media expert”  –Mark Luft, Owner Valorem Consulting

Praktische informatie

  • De duur van de workshop is één dagdeel
  • In overleg met de trainer wordt het programma afgestemd op de deelnemers
  • De training wordt in-house georganiseerd
  • De training kan eventueel worden gegeven bij Both Social, Moutlaan 25, Enschede
  • Bij deelname is het nodig om je eigen laptop of tablet mee te nemen
  • Je dient in het bezit te zijn van de wachtwoorden van de social media accounts
  • Na afloop ontvang je een certificaat als bewijs voor je deelname

De prijs voor de workshop is op aanvraag.

[form form-30]

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *