Cursus: Zakelijk iPad en Smartphone gebruik

We worden steeds digitaler en slimmer. Onopgemerkt kijken we vele keren per dag op onze Smartphone. We checken WhatsAapp zodra we uit bed komen en zien als laatst een Facebookbericht voordat we gaan slapen. Waar medewerkers vroeger alleen thuis en op het werk bereikbaar waren, zijn ze dat nu altijd en overal. Zakelijk zien we veel dingen veranderen. Overleg gaat tegenwoordig via Skype en e-mails worden verstuurd met de iPad, Iphone en Android telefoon. Hoe ga je hier nu als organisatie professioneel, efficiënt en effectief mee om?

Inhoud

Waar sommigen deze digitalisering toejuichen en de nieuwste technieken als eerste onder de knie hebben, kost dit voor sommigen meer moeite. Deelnemers aan de cursus “Zakelijk iPad en Smartphone gebruik” zien in dat het noodzakelijk is om bij te blijven op het gebied van technologische ontwikkelingen en willen zichzelf verbeteren op het gebied van iPad en Smartphone gebruik.

Onderwerpen als Skype, de iCloud, Projectmanagement en Agendagebruik komen langs, maar daarnaast worden ook zaken als privacy en veiligheid behandeld. Aan het einde van de cursus zie je een iPad of Smartphone niet meer als moeilijke machine maar als handig tijdsbesparend apparaat.

Doelgroep

De cursus is gericht op organisaties en medewerkers die hun iPad en/of Smarthphone zakelijk gebruiken.

Voorwaarden

Voor deelname aan deze cursus dien je in het bezit te zijn van een smartphone en tablet. Er is geen specifieke voorkennis vereist.

Programma

De cursus is opgebouwd uit drie lessen

Les 1      Smartphone
Les 2      iPad, introductie
Les 3      iPad, volledig

Praktische informatie

  • De groep bestaat uit maximaal 10 deelnemers
  • Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt de cursus bij voorkeur in-house gegeven
  • De lessen kunnen ook worden gevolgd bij Both Social, Moutlaan 25, Enschede
  • Bij deelname is het nodig om je eigen smartphone en tablet mee te nemen
  • Na afloop ontvang je een certificaat als bewijs voor je deelname

De prijs van deze cursus is op aanvraag

[form form-26]

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *