In-house Thema MasterClasses

MasterClass: Social media in de zorg

In samenwerking met de Universiteit Twente heeft Both Social onderzoek gedaan naar het social media gebruik onder zorginstellingen. Uit dit onderzoek is gebleken dat zorginstellingen worstelen met het gebruik van social media en handvaten nodig hebben om het efficiënt en succesvol in te kunnen zetten. Het onderzoek heeft veel aandacht getrokken van verschillende organisaties en bedrijven. Daarom is deze training van social media in de zorg ontwikkeld.

Lees meer over de MasterClass Social media in de zorg >>

MasterClass: Social media in de bouw

Er zijn de laatste tijd veel onderzoeken waaruit blijkt dat social media in de B2B sector nog stukken beter kan. Ook wij schreven daar eerder al over. Dit geldt ook voor social media in de bouw. Voor veel bedrijven zijn nog grote stappen te maken als het op social media aankomt. Eerder hielden we over dit onderwerp ook al een awareness sessie. De slides daarvan zijn hier terug te zien op de slides onderaan deze pagina.

Lees meer over de MasterClass Social media in de bouw >>

MasterClass: Social media ICT

De social media ICT MasterClass is speciaal ontwikkeld voor ICT bedrijven die meer gebruik willen maken van de sociale mogelijkheden van social media. Veel ICT bedrijven concentreren zich op de techniek en bereiken hierdoor geen optimaal resultaat. Bekijk hier de MasterClass social media ICT om te kijken how uw ICT organisatie social media succesvol kan inzetten.

Lees meer over de MasterClass Social media ICT >>

 

MasterClass: social media en veiligheid

In een MasterClass van 1 dagdeel van Both Social gaan we in op het thema social media veiligheid. Iedereen kan nagaan dat een grens moet worden getrokken als we kijken naar vraagstukken als “wat deel je wanneer en met wie? En hoe zouden we hier een duidelijke lijn in kunnen trekken?” Moeten er regels en richtlijnen worden opgesteld vanuit het bedrijf of de organisatie waar je werkt of moet iedereen dat voor zichzelf bepalen? Wat heeft het werken in een bepaalde sector voor invloed op de grenzen die je hierin stelt?

Lees meer over de MasterClass Social media en veiligheid >>

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *