Social media Learn & Earn

Het Both social Learn & Earn pakket is een compleet social media kennismakingspakket voor organisaties die kennis en ervaring willen opdoen met social media maar niet direct in het diepe willen springen en allerlei campagnes willen starten. Organisaties die weloverwogen willen acteren op het social media vlak en daarbij begrijpen dat ook de eigen organisatie én mensen daarin een belangrijke rol spelen. Organisaties die de theorie en de praktijk willen begrijpen en ervaren om uiteindelijk social media succesvol in te zetten voor de eigen organisatie.

Social media in theorie en praktijk

Het Learn & Earn pakket bestaat uit een theoretisch gedeelte en praktisch gedeelte. In het theoretische gedeelte wordt de awareness m.b.t. social media binnen organisatie gecreëerd. In een 5-tal in house sessies komen alle facetten van social media aan bod waarbij de nadruk ligt op de populairste kanalen. Aansluitend wordt met een klein intern social media team o.l.v. een social media professional van Both social een echte social media campagne ontwikkeld, opgezet en uitgevoerd voor de eigen organisatie. Hierbij worden uiteraard de mensen binnen de organisatie zo veel mogelijk betrokken en het geleerde in de praktijk toegepast.

Resultaten Learn & Earn

Na het doorlopen van het gehele pakket, weten de mensen binnen de eigen organisatie (de deelnemers) wat social media is, hoe het werkt, wat de invloed van social media is en hoe het ingezet kan worden voor de eigen organisatie. Het social media team weet hoe een social media campagne op te zetten en uit toe voeren. Het team heeft praktijkervaring en kent de do’s en don’t van social media.

Voor wie?

Het Learn & Earn pakket is speciaal ontwikkeld voor organisaties die zorgvuldig om willen gaan met hun communicatie en uitingen naar de buitenwereld. Hierbij valt te denken aan:

  • Onderwijsinstellingen
  • Zorginstellingen
  • Gemeentes
  • Overheidsinstellingen
  • Ziekenhuizen
  • Beursgenoteerde organisaties
  • Advocaatkantoren
  • Administratiekantoren
  • Accountancy kantoren

 

Geïnteresseerd in het Learn & Earn social media pakket van Both social? Neem dan contact op met Both social, we maken graag een afspraak om u meer te vertellen over het unieke Learn & Earn pakket.