Social Media Trainingen agenda

Social update

Both Social organiseert de zogenoemde ‘social updates’. De social updates staan in het teken van nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van social media. De ontwikkelingen gaan in razend tempo. Daarom heeft Both Social elk half jaar een social update. In twee uur tijd bent u weer op de hoogte van de laatste Internet trends. De social update is op dinsdag 20 december 2016.

Lees meer over de social update>>

Training: social media basis+

Een cursist heeft de eerste stappen al gezet met social media en wil dieper ingaan op de mogelijkheden van de verschillende platformen. In 5 praktische trainingen wordt dieper ingegaan op de werking van Facebook, Twitter en LinkedIn. De training start op  16 november 2016.

Lees meer over de social media basis+ training >>

Training: social media voor gevorderden

Je wilt actief aan de slag met het opstellen van ambitieuze, doch realistische social media doelstellingen. In 5 praktische trainingen leer je hoe je met je eigen strategie een breder bereik of groter publiek kunt creëren en betrokken kunt houden en hoe social media advertising je kunnen helpen bij het verwezenlijken hiervan. De training start op  17 november 2016.

Lees meer over de training social media voor gevorderden >>

Training: vloggen

Vloggen is een goede manier om jouw diensten op een persoonlijke manier onder de aandacht te brengen. Weet je het belang van vloggen, wil je dit gaan gebruiken, maar weet je nog niet goed waar te beginnen? Met de training vloggen leer je de basisprincipes van vloggen,  krijg je uitleg over hoe je een goede vlog maakt en de kennis om dit te monteren en te publiceren. De training start op 27 september 2016.

Lees meer over de training vloggen >>

Training: Storytelling & zakelijk bloggen (avond)

Wil je gaan bloggen, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Wil je weten hoe een goed blog is opgebouwd en hoe jouw blog goed vindbaar is in Google? Met de training bloggen leer je de basisprincipes van het bloggen. De training start op 12 januari 2017.

Lees meer over de training bloggen >>

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *