Training: social media Universiteit, HBO of MBO

Wil je een social media expert van Both Social als (gast)docent? In samenspraak en op interactieve wijze verzorgt Both Social regelmatig social media trainingen en workshops voor Universiteiten, HBO en MBO instellingen.

Inhoud

Both Social is op intensieve wijze betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe theoretische modellen en heeft hierover in Europees verband al op meerdere buitenlandse congressen gesproken. In de trainingen wordt gewerkt met de meest recente wetenschappelijke literatuur en passeren aansprekende praktijkvoorbeelden de revue. De lezingen zijn hierdoor interessant voor zowel de student als de docent. Both Social vindt het belangrijk dat de training aansluit op de leergang, en het (kennis)niveau van de student. De stof wordt gezamenlijk voorbereid zodat studenten na afloop van de training hun kennis hebben verbreed en in staat zijn om een passende social media strategie te ontwikkelen.

Doelgroep

De training wordt op maat ontwikkeld voor studenten van Universiteiten, HBO’s of MBO’s.

Voorwaarden

Voor deelname aan deze cursus dienen de studenten in het bezit te zijn van een laptop of tablet. Er is geen specifieke voorkennis vereist.

Diverse instellingen gingen je voor. Both Social heeft al eerder workshops gegeven bij de Universiteit Twente, Saxion Hogescholen, het ROC van Twente en bij University of Nicosia.

Brainstormsessie University of Nicosia
Brainstormsessie University of Nicosia
Menno geeft college aan het Saxion
Menno geeft college aan Hogeschool Saxion

 

Peter Lulof Referentie: Menno Both heeft voor een internationale klas van mij bij Saxion (Academie Marketing & International Management) tot grote tevredenheid een workshop Social Media gegeven. Hij deed dat op pakkende en interactieve wijze.

 –Peter Lulof, coach/consultant/eigenaar ProMentaal

 

Praktische informatie

  • De training wordt op school gegeven
  • De training bestaat uit één les- of dagdeel
  • De trainingen worden zowel in het Nederlands als Engels aangeboden
  • De training kan ook worden gevolgd bij Both Social, Moutlaan 25, Enschede
  • Bij deelname is het nodig om je eigen laptop of tablet mee te nemen

De prijs voor deze training is op aanvraag.

Meer informatie? Neem dan nu contact op.

 

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *