Social update

Haalt u nog niet het maximale uit social media ondanks de vele inspanningen? Dan is de social update een mooie manier om hierin de eerste stap te zetten. Een ieder heeft te maken met social media, maar de grotere uitdaging ligt in het behalen van meetbare resultaten.
U leert op deze dag meer over het toepassen van geschikte social media kanalen voor uw bedrijf of organisatie.

Voor wie is de social update bestemd?

Het is bestemd voor bedrijven en organisaties die willen ontdekken hoe hun doelgroep te vinden en te benaderen via o.a. LinkedIn en Facebook. Pinterest, Instagram en WhatsApp zijn ook kanalen waar uw bedrijf zich aan het publiek kan presenteren. Zit u nog met de vraag welke past binnen uw organisatie? Welke trends en ontwikkelingen gaan hand in hand met uw bedrijfsvisie en waarop dient u te letten.
Indien u zich hierin terugvindt dan is deze social update voor u!
De social update sluit makkelijk aan op de functieomschrijving van marketingmanagers en directeuren.

Inschrijven

Maakt u gebruik van de gelegenheid om u in te schrijven voor deze inspirerende social update. Het bedrag per inschrijving is € 149,- (inclusief 0% BTW)

Specifieke vragen social update?

U krijgt de kans vragen te stellen of specifieke cases voor te leggen ter behandeling. Voor de aanvang van de masterclass kunt u deze bespreken. Specifieke vragen kunnen vooraf aan de organisatie kenbaar worden gemaakt. De sprekers zullen aan de hand van de cases en vragen zich goed voorbereiden en u een uiteenzetting geven over hetgeen aan hen is voorgelegd.

De volgende aspecten worden in het programma behandeld:

15.30 uur Inloop
15.45 uur Trendverloop en Ontwikkelingen
16.45 uur Samenstelling van de Ideale Social Media Strategie
17.00 uur Vragen en discussie

Locatie social update

Keulenstraat 12
7418 ET Deventer

Datum social update

23 januari 2017

[form social-updates-algemeen]